Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GTA San Andreas – Iskolák (autósiskola, motorosiskola, repülős iskola, hajósiskola)

San Andreas állam területén összesen 4darab iskolát találunk, ahol az adott kategóriájú járművek vezetését illetve azok elsajátítását tanítják. (emellett néhány küldetéshez is létfontosságú ezen iskolák legalább bronzra való teljesítése) Az iskolákban a gépek összes trükkjét megtanítják nekünk, amivel a maximumot hozhatjuk ki belőlük. Az iskolák egy piros „S” szimbólummal vannak jelölve a térképen, az iskolákat ezeken a helyeken találod. Minden iskolában szép számmal várnak ránk feladatok, ezalatt azt értem hogy egymás után, több különböző küldetést is kapunk. Egy adott feladat elvégzése után egy panel jelenik meg a képernyőn melyen a gép egy értékelést ad a munkánk minőségéről. Ha egy feladatot 70% alatt sikerül teljesítened, újra kell kezdened a feladatot. Ha 70%-től 85%-ig végezzük el, akkor automatikusan bronz minősítést kapunk, erről tudni kell hogy ez a legalacsonyabb, tehát ez alatt kezdhetjük elölről a feladatot. 80%-tól 99%-ig kapjuk az ezüst (silver) minősítést, a legtökéletesebb feladatért, vagyis a 100%-ra értékelt munkáért pedig arany (gold) minősítést kapunk. Minden iskola ajándék járművet(eket) tartogat számunkra, melyeket az iskola elvégzése után az iskola előtti terepen (parkoló, kikötő, reptér) találhatunk meg. Ezek mindig ott lesznek és bármikor használhatjuk őket. Ezen ajándékjárművek fajtái az adott iskola átlag minősítésétől függ (bronz, arany, ezüst).

 

Autósiskola 

Az autósiskola küldetéseit a 'Deconstrucion' nevű küldetés után tudod megkezdeni. Ebben az iskolában 12 feladat vár rád. Feladatokért járó jutalom járművek:

 • Ha az összes feladat arany - Hotknife

 • Ha az összes feladat ezüst - Bullet

 • Ha az összes feladat bronz -  Super GT

Feladatok:
* The 360

* The 180

* Whip and Terminate

* Pop and Control

* Burn and Lap

* Cone Coil

* The '90'

* Wheelie Weave

* Spin and Go

* P.I.T. Maneuver

* Alley Oop

* City Slicking

 

Hajózás

 A hajós feladatokat a "Pier 69' küldetés után kezdheted el. A hajós iskolát a Bayside Marinában találod. Öt feladatot kell teljesítened. A feladatokért járó jutalom:

 • Ha az összes feladat arany - Jetmax

 • Ha az összes feladat ezüst - Squallo

 • Ha az összes feladat bronz – Marquis

Feladatok:
* Basic Seamanship

* Plot a Course

* Fresh Slalom

* Flying Fish

* Land, Sea, and Air

Repülős iskola 

A Verdant Meadows nevű küldetés után kezdheted meg a repülős iskola feladatait. Tíz feladatot kell teljesítened. Itt nagyon  oda kell figyelned arra hogy ne felejtsd el behúzni a kerekeket felszálláskor majd leszálláskor kiengedni őket. A feladatok teljesítéséért járó jármű:

 

 • Ha az összes feladat arany - Hunter

 • Ha az összes feladat ezüst - Stuntplane

 • Ha az összes feladat bronz - Rustler

Feladatok:
* Takeoff

* Land Plane

* Circle Airstrip

* Circle Airstrip and Land

* Helicopter Takeoff

* Land Helicopter

* Destroy Targets

* Loop the Loop

* Barrel Roll

* Parachute onto Target

Motoros iskola

A Yay-ka-boom-boom küldetés befejezése után Blackfield környékére kell menned hogy elkezdhesd ezt a sulit. Ebben az iskolában 5 feladatot kell teljesítened. A feladatok végrehajtásáért járó jármű:

 • Ha az összes feladat arany - NRG-500

 • Ha az összes feladat ezüst - FCR-900

 • Ha az összes feladat bronz - Freeway

Feladatok:
* The 360

* The 180

* The Wheelie

* Jump and Stop

* The Stoppie

* Jump and Stoppie