Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                  Sportkocsik

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

                                  Motrok

 

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

                                Repülők

 

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

                                    Helikopterek

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

                                   Hajók

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

                                 Fegyverek

 

                                 Öklök

                                 Ököl

 

Kép

Mindig nálunk vannak a mi jó öreg kezeink. Természetesen ők nem a legerősebb fegyverek, főleg nem egy bandaharc közepén, de azért megállják a helyüket. Ha konditerembe járunk és fejlesztjük az izmunkat, akkor egyre erősebbet üthetünk majd, ez azt jelenti hogy egy ember megöléséhez elég lesz 1-2 ütés is.

                                                Boxer

Kép

 

 

 

 

 

 

Az ökleink ütésének az erősségét javítják fel egy kicsit. Ezek a bokszerek nagyobb erőt fejtenek ki az ütéseknél, így gyorsabban tehetünk szert egy új zsákmányra.

                                              Kézi fegyverek

                                  Gumibot

Kép

A San Andreas őrzővédőinél találkozhatunk ezzel a fegyverrel. Minden zsaru hord magával egy ilyet, legyen szó motorosról, vagy egyszerű gyalogos járőrről. Bár nem olyan erős mint a Baseball ütő, mégis hasznos, mivel ha nálunk van, még akár gyors futás közben is szórhatjuk vele az áldásunkat.

                                                   

                                                     Bézbolütő

Kép

A Basball mint sport nem került bele a San Andreas-ba, de névjegyét így is a játékban hordozza. A Baseball ütő rendkívül kedvelt fegyver, nemcsak azért mert stílusos és jól néz ki, de emellett a gyalogosokon kívül, a járművek verésére is alkalmas, ezzel bizonyítva hogy igencsak nagy erő rejlik benne. Én magam is sokszor használtam a játék elején.

                                                                     Golfütő

Kép

Mint a Baseball ütőnél, itt is megjegyzem hogy a golf mint sportág nem került bele a San Andreas-ba, viszont egyes elemei igen. Ezzel a golfütőre szeretnék célozni, ami nemcsak erős, de futás közben is megállja a helyét. Emellett igen csinos darab.

                                                      Dákó

Kép

Remek fegyver, és a golffal valamint a baseballal ellentétben, a biliárd mint sportág, bekerült a játékba. A biliárdasztalokat főleg kocsmákban, szórakoztatóhelyeken találhatjuk meg. Ám ha játék nélkül szeretnénk szerezni egy ütőt, akkor csak annyi a dolgunk hogy megöljük a biliárd partnerünket és elvesszük tőle a fegyvert.

                                                 Lapát(vagy ásó)

Kép

A kertekben és a temetőkben találkozhatunk ezzel a fegyverrel. Ám ha megszerzéséért akár a gyilkolást is bevállalnátok, akkor javaslom a vidéki járművek sofőrjeit, ők mindig hordanak maguknál ilyet, csak annyi a dolgunk hogy elintézzük őket és már a mienk is a fegyver. Ásni sajnos nem tudunk vele, de áldozatainkat könnyen a sírba kergethetjük az igencsak erős ütéseivel.

 

 

 

Kés

Kép

A jó öreg, megbízható kés. Hasznos darab ellenfeleink felszeletelésére. Érdekes funkciójával, a lopakodós gyilkolással, akár hangtalanul is végezhetünk ellenfelünkkel. Ehhez nincs más tennivalónk mint lenyomni az R1-et, majd gyorsan, nyomogatni a kört, ha jól csináltuk már érkezik is az áldás az ellenfelünk nyakába.

 

Szamurájkard

Kép

Egy hagyományos, keleti szamurájkard. Segítségével, ellenfeleinket ott vághatjuk ketté ahol a legvastagabbak. Sőt, akár hosszában is. Ha ügyesek vagyunk akkor egy mozdulattal akár ellenfeleink fejét is leszedhetjük, ezzel a nagyon erős fegyverrel.

Láncfűrész

 

Kép

Sajnos a fákban ugyan nem tudunk kárt tenni, de a gyalogosokat könnyen apróra kockázhatjuk vele. Sajnos a futást nagyon megnehezíti, így nem alkalmas egy gyors és feltűnésmentes gyilkosság végrehajtására, de mellette szóljon, hogy akár a rendőröknek is nekieshetünk vele. Emellett szintén hatalmas anyagi károkat tudunk vele okozni az autókban, járművekben, vagy akár a szomszéd kerítésében.

Pisztolyok

9 mm 

 

Kép

A megszokott 9 mm-es kis pisztoly. A San Andreas utcáin randalírozó zsaruk, egytől egyik ilyen fegyverrel rohangálnak. Bár nem a leghatásosabb fegyver, mégis remek akciókat vezethetünk le vele a játék elején. Ha elég embert gyilkoltunk és a fegyver Hitman képességét a maximumra toltuk, lehetőségünk adódik hogy egy időben két ilyen fegyvert tartsunk magunknál. Ezzel természetesen a fegyver hatását is a duplájára emelhetjük.

Hangtompítós 9 mm

 

Kép

Ugyanazt tudja mint az egyel feljebb leírt társa, azzal a különbséggel hogy itt egy hangtompító került rá. Ez az apró szerkezet megengedi nekünk hogy több embert öljünk meg úgy, hogy közben nem vesznek minket észre, vagyis nem kapunk rögtön csillagot, körözési szintet. Ha teljesítjük a fegyver Hitman szintjét, akkor a távoli lövéseink találati aránya szépen a magasba ugrik. Ez azt jelenti hogy távolról, sokkal pontosabban lőhetünk mint a hitman szint teljesítése előtt.

                                                                  Desert Eagle

Kép

Ez a fegyver a példátlan pontosságot és a páratlan erőt kifejező lőfegyver. Rettentő hatalommal bíró fegyver, aki egyszer felveszi, az többé nem akar megszabadulni tőle. Képes akár egy lövéssel is halálos sebet ejteni az áldozatokon, ennek tetőzéseként, még 50-100 méterről is elég csak egy vagy maximum két töltény a kiszemelt zsákmány elejtésére. Ha a fegyvert hitman szintre emeljük, megnő a pontossága (még jobban???) és a fegyver újratöltésének ideje lerövidül. A fegyver ráadásul futás közben is remekül használható, akár a gyors futást is végezhetjük vele.

                                                              Gépfegyverek

                                       Tec-9

                                         

Kép

A bandatagok kedvelt és szeretett fegyvere Los Santos utcáin. Viszonylag olcsó lőfegyver, mivel külső szerkezetét gyengébb, rosszabb minőségű fémből készítették mint társainak. Hitman szint teljesítése után akár két darabot is használhatunk a gyilkosságok közben, az egyiket az egyik kezünkben, míg a másikat a másikban. A fegyver szintén alkalmas a nagyobb tömegek eltakarítására ráadásul gyorsan, mivel a fegyver újratöltésének ideje alig egy-két pillanat. A Hitman (készségszint) szint alatt a fegyver kétszer olyan gyorsan tud kilövellni magából, kétszeres mennyiségű lőszert. Bíztató nem?

Micro Uzi

 

Kép

Tudása a TEC-9-el vetekszik, nem sokban különböznek egymástól, bár a Micro Uzi lényegesen gyengébb, olcsóbb, mint nagy testvére, a TEC-9. Ugyan a golyókat kicsit gyorsabban ereszti ki magából, ám a pontossága igencsak a béka feneke alatt van a Tec-9-hez képest.

MP5

 

Kép

 

Gyakran nevezik a legjobb fegyvernek a GTA-k történelmében, ha nem is a legjobb, de biztos az élmezőnyben van. Páratlan pontosságával és gyorsaságával egyik, hasonló osztályú fegyver sem vetekszik. Futás közben is igen hasznos, mivel gyorsasága miatt, még futás közben is apríthatjuk a népet. Főleg az FBI-os srácok használják ezt a típust, de a gazdagabb gengszterek között sem ritka darab. Éppen ezért vigyázzunk ha egy FBI-os fiúval van konfliktusunk, mivel hamar, pár lövéssel 0-ra viheti az életpontjaink számát.

                                     Shotgun

                             Krómvadászpuska

Kép

Egy a legelső Shotgun a játék során. Egy általános fegyver. 1-2 zsarunál elszórva találhatunk ilyen pityut, de általában 9mm-es van náluk. Erős, masszív fegyver. Igen komoly sebeket lehet vele ejteni egy-két kósza járókelőn. Ha a fegyver, a Hitman készségszint teljesítése alatt van, sokkal pontosabban, erősebben lehet vele lőni.

                  Lefűrészelt csövű shotgun

 

Kép

SPAS-12

 

Kép

Egy teljesen fejlett, harci shotgun. A fegyvert az olasz, „Franchi S.p.A. Some „ gyár készítette. Mivel kategóriájában hatalmas a kereslet rá, igen hamar elterjedt a világon. Mint a valóságban, a San Andreas-ban is ez a legerősebb, legjobb vadászpuska, vagy shotgun, ha úgy jobban tetszik. Persze a rengeteg jó tulajdonság mellé egy apró rossz tulajdonság is társul, méghozzá hogy a fegyverhez igen borsos áron lehet hozzájutni. Igen nagy a fegyver tisztelet szintje és ha a hitman készségszintet a maximumra fejlesztjük, akkor jobban célozhatunk, lőhetünk távolabbról mint azelőtt. + Még a végén megszeretném jegyezni, hogy a lefűrészelt csövű shotgun hitman szinten erősebb nála!

Nehézfegyverek

M4

 

Kép

Az M4-es géppuska az M16-os módosított változata. Tömörebb, erősebb, ám célzási készsége a testvérével egyforma. Ennek ellenére szerintem ez az egyik legpontosabban célzó fegyver a játékban. Akár 100 méterekről is képes leszedni egy ártatlan gyalogost. A rendőrség nagy bánatára, ez a fegyver az Ammu-Nation-ben is beszerezhető, úgyhogy: jujuj!

AK-47

 

Kép

A jó öreg Automata Kalasnyikov, vagyis az AK-47-es névre hallgató jószág. A világ legelterjedtebb fegyvere. Minden terroristaszervezet, nagyobb bűnözéssel foglalkozó csoport használja, mivel rendkívül olcsón lehet hozzájutni és árához képest igencsak jó fegyvernek számít. A fegyver feltalálója, Kalashnikov, nemrég elárulta hogy már bánja hogy világra hozta ezt a szörnyet, mivel rengeteg erőszaktól és bűnténytől menthette volna meg a világot ha nem készíti el. Remek célzó, erős, a készségszint (hitman) maximumra fejlesztése után még pontosabban, messzebbről lőhetünk. Természetesen a San Andreas-ban uralkodó bandatagok is szívesen használják ezt a prototípust.

Puskák

Puska

 

Kép

Alapvető fegyver. Igen primitív modell, nem nagy hasznát vehetjük a játék során, ennek ellenére igen élvezetes vele harcolni. Valójában távolról remek célzó, ám a fegyver rendkívül lassú újratöltési ideje miatt biztos a halál egy nagyobb bandaharc közben, ha ezzel a fegyverrel szeretnénk harcolni.

Távcsöves puska

 

Kép

Mint a sima puskának, ennek is rendkívül rossz az újratöltési ideje. Ami elválasztja a másik fegyvertől az az, hogy ezzel szó szerint bármit képesek vagyunk leszedni egyetlen egy lövéssel. A játékban szereplő fegyverek közt a legpontosabb. Célozni az R1-el, illetve a kurzor jobb gombjának lenyomásával tudunk. Közelíteni (Zoom In) az R2-vel, még távolítani (Zoom Out) az L2-vel tudjuk a távcsövet. Az analóg karok mozgatásával, könnyen lepuffanthatunk egy távol álló mozgó célpontot is.

Eldobható fegyverek

 Könnygáz

 

Kép

Ez nem halálos fegyver, legalábbis a valóságban, ám a játékban ezzel is tudunk gyilkolni. Bármilyen gyalogost vagy rendőrt egy jó időre lebéníthatunk ha egy ilyet elé dobunk. Ha többet dobunk akkor természetesen meg is ölhetjük. Nem valami hasznos fegyver, főleg küldetések közben találkozhatunk vele.

 Molotov koktél

 

Kép

Egy elég egyszerű, ám de annál veszélyesebb fegyver. Maga a tárgy egy benzinnel töltött palack, amiből egy kis madzag illetve ruhadarab lóg ki. Ezt meggyújtva érhetjük el a kívánt hatást. Az előzőrészektől eltérően, itt a molotov koktél eldobása után a tűz tovább ég és nem alszik el. Ha a lobogó tűzre újabb koktélokat dobunk még nagyobb tüzet „csiholhatunk” ki. Hasznos fegyver, mivel egy palackkal akár egy egész tömeget is feloszthatunk, elintézhetünk.

Gránát

 

Kép

Kedveltebb fegyver mint a molotov koktél, mivel messzebbre és gyorsabban dobhatjuk mint az előző vetélytársát. Ha tovább tartjuk nyomva a tűzbillentyűt, egyre nagyobbat és messzebbre dobhatunk. A járókelőkön kívül ezzel a bombával akár egy autót is felrobbanthatunk.

 Plasztik Bomba

 

Kép

A legerősebb és leghasznosabb bomba a játékban. Gyilkos ereje mellett még az is nekünk kedvez, hogy akkor robbantjuk fel amikor akarjuk. A játék során senkinél és semminél nem találunk még egy ilyen fegyvert. Ha egy helyre sokat dobunk, akkor akár egy egész parkolónyi autót is a levegőbe repíthetünk.

 Nehézfegyverek 2

 Lángszóró

 

Kép

Mint a molotov koktélok, ez a fegyver is a tűz erejével gyilkol. Hasznos tárgy, mivel egy töltéssel akár egy nagy tömeget is elintézhetünk, akik felgyújtása ráadásul rendkívül vicces látványt nyújt nekünk.

 Gépágyú

 

Kép

Egy félelmetes fegyver, a játékos legjobb barátja. Rengeteg lőszer és biztos halál jellemzi a használatát. Hatalmas súlya és mérete ellenére C.J. egész jól bánik vele, amit aztán a saját kezünkre játszhatunk. Nagyon pontos fegyver, ami a hatalmas erejével tökéletes párost alkot. Használatával szinte azonnal 2 csillagos körözést kapunk.

 Rakétavető

 

Kép

Egy szabványos Rocket Propelled Grenade rakétakilövő állvány. Használata egyszerű, csak a kiszemelt tárgyra kell céloznunk és megnyomnunk a tűzbillentyűt. Biztos a halál. Ehhez a fegyverhez nem kell bővebb magyarázat, mivel az előző részekben is bevált és kedvelt fegyver volt, aki mégsem ismerné annak ajánlom hogy próbálja ki.

 Hőkövetős Rakétavető

 

Kép

 Egyéb fegyverek

Spray

 

Kép

Fényképező

 

Kép

Tűzoltókészülék

 

Kép

Ejtőernyő

 

Kép

Éjjellátó szemüveg

 

Kép

Hőszemüveg

 

Kép

Jetpack

 

Kép

Távirányítós gyújtószerkezet

 

Kép

Virág

 

Kép

Dákó 1 (műfasz)

 

Kép

Dákó 2 (műfasz)

 

Kép

Vibrátor 1

 

Kép

Vibrátor 2

 

Kép

Mobiltelefon

 

Kép

Gördeszka

 

Kép

Hát ennyit tudtam leírni és képet feltölteni!:)